Shopee 12.12 Birthday Sale 2020 Perlu Tahu

Secara rasminya lagu Shopee 12.12 yang dinyanyikan oleh Shopee Ambassador, Phua Chu Kang dah melekat dalam kepala. Adoi. Bukan setakat tu je, aku jadi seronok main game dekat aplikasi Shopee sambil kumpul point. Sesekali siram pokok. Ahaks.

Untuk pengetahuan kau orang, jualan Shopee 12.12 pun dah bermula (23 Nov sehingga 14 Dec). Untuk yang terlepas sale bulan lepas, pastikan kali ni dapat grab barang yang kau orang dah aim ok. Macam biasa, waktu sale macam ni aku suka beli sebab nak dapatkan shipping free.

Untuk elak belanja yang bukan-bukan aku dah siapkan list barang perlu beli. Nak top up barang rumah, nak beli PetPet dan barang-barang untuk business aku. Moga aku tak membazir bulan ni. aamiin.

Perkara Menarik Tentang Shopee 12.12

Aku terlebih rajin dan study perkara menarik yang Shopee offer sepanjang 12.12 birthday sale dan aku nak berkongsi juga dengan kau orang. Moga bermanfaat okeh. Jom tengok apa perlu kau orang consider kalau nak shopping.



12.12 Shopee Shopping Calendar

Macam aku kongsi dekat bawah ni, sepanjang sale berlangsung setiap hari adalah hari yang istimewa sebab Shopee akan promote benda-benda terpilih yang menarik. Jadi siap sedia untuk grab diskaun dan juga voucher yang ada.


Pre Hype Sale (23 Nov – 11 Dec) & D Day Sale (12 Dec)

Ada juga RM12 Free Shipping dan please guna voucher code khas untuk pelanggan baru dan coins cashback untuk pelanggan Shopee yang sedia ada. Please guna link ni https://shp.ee/zra9qig dan siapa yang nak voucher code boleh dm dekat Instagram instagram rodiahamir nanti aku share. 


RM1 Deals

Sesuai untuk yang suka cuci mata sambil grab barang RM1 stay tune sebab shocking sale dibuat 10 sesi sehari. Pukul 12AM, 1AM, 2AM, 9AM, 12PM, 1PM, 2PM, 4PM, 8PM, & 10PM. Ramai grab wet tissue, casing telefon, Maggi Cup eh banyak lagi lah.

Check dekat sini - https://shp.ee/hy7unpy

12.12 Featured Collection

Dalam featured collection, Shopee akan rekemen kedai-kedai terpilih untuk setiap kategori macam dekat bawah: Boleh shopping di Shopee

  • One Stop Grocery Store
  • Health & Beauty Picks
  • Fashion Favourite
  • Tech Must Have
  • Home & Living
  • Lifestyle Top Selection
  • Shop Malaysia
  • Shop Global


Top 5 Produk Paling Laku Dijual Di Shopee

Dekat bawah adalah top 5 produk laku keras dekat Shopee

Adidas RUNNING Duramo 9 Shoes MenBlue EG3007 [UK Size] 

Grafen Root Booster Shampoo(500ml) 

Nestle MILO Activ-Go ChocolateMalt Powder (2kg) 

Hakone 4 Tier Multi PurposeWooden Display Storage Rack HomeHuk 

realme Buds Q - Designed byDesigner of Hermès | José Lévy [1 year Warranty] - 20 hours Playback, 


Selamat membeli belah. 

6 Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

  1. habis lah duit melabur kat Shopee je.. adakah aku dikira business partner Shopee ? hahahaha~ gile btol..

    BalasPadam
  2. bahayaaa skrng ni kalau bukak Shopee hahaha..
    semua benda rasa nak masuk cart..

    BalasPadam
  3. dia buat lagi dah... standby wallet hihi

    BalasPadam
  4. setiap bulan ada saja sale kat shopee ni.
    rambang mata ...
    yang sale 11.11 pun ada few item lagi barang x sampai rumah.
    tapi time sale lah ambil chances beli barang, cuma kena pandai juga tengok ada certain barang naik harga time sale, seller ambil kesempatan.
    selalunya saya buat perbandingan harga dengan seller lain, mana yang bagi harga affordable dan postage charges rendah, dan seller banyak rating 5 star, yang ni selalu jadi pilihan saya.

    BalasPadam
  5. hehehe teruja tapi at the same time bahaya hahaha..
    laju nak membeli macam2..

    BalasPadam
  6. halah2 terbaca plak entry diah ni..dah ter klik link RM1 deal tu..dah ter klik tu, jom la check it out apa yg menarik. hehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Terbaru Lebih lama