Beg Sekolah SWAN Jenama Dipercayai Berkualiti

Rasa sedikit janggal bila mencari beg sekolah untuk Raudah waktu sekarang ni. Kalau sebelum ni, urusan membeli barang keperluan sekolah dilakukan pada hujung tahun tapi sekarang takwim sekolah dah berubah ya.

Penangan Covid 19 habis bertukar semua perkara. Apa pun lega sesi taklimat kemasukan murid Pra baru je selesai minggu lepas. Jadi dah boleh mula beli kelengkapan persekolahan anak-anak.

Paling semangat semestinya Raudah sebab ini adalah pengalaman pertama dia ke sekolah. Hari-hari sibuk tanya bila nak belikan dia beg sekolah, nak beli buku, baju dan kasut.

Dia dah beritahu abah dia senarai barang perlu beli dan dah kongsi juga warna pilihan untuk bag sekolah.

beg-sekolah-swan-easy-pac


Beg Sekolah SWAN Easy Pac with Personalisation

Oleh sebab ini merupakan kali pertama dia ke sekolah secara rasmi jadi aku pun turut sama teruja nak bagi kejutan untuk dia dengan harapan dia akan sukakan sekolah.

Dah beritahu suami nak belikan dia beg sekolah SWAN Easy Pac with Personalisation. Perkara paling aku suka tentang beg sekolah SWAN ni sebab boleh personalise nama dekat beg.

Sekurang-kurangnya risiko beg tertukar tu dah tak perlu risau. Andai kata beg tertinggal dekat mana-mana pun, mudah nak dipulangkan semula kepada Raudah.

Maklumlah pertama kali nak lepaskan dia ke sekolah jadi kena bersedia dengan segala kemungkinan. Tak pasti lah ini perangai Asian Mom atau aku je yang over protective. ahaks.

 

Beg-galas-swan


Beg Sekolah swan Jenama Dipercayai berkualiti

Jenama SWAN Malaysia memang diakui dan dipercayai serta menjadi pilihan ibu bapa apabila mencari beg sekolah berkualiti tinggi dan tahan lasak.

Rupa-rupanya SWAN Malaysia dah 70 tahun berada di pasaran dan sebab tu dia mampu hasilkan beg mengikut keperluan anak-anak ikut peringkat umur.

Macam SWAN bag Easy Pac with Personalisation, target dia adalah untuk anak-anak yang baru mula bersekolah.

Jadi reka bentuk, ciri-ciri beg lebih sesuai untuk anak-anak tadika dan murid sekolah rendah.  


beg-pra-sekolah


Review Beg Sekolah SWAN Easy Pac with Personalisation


1) Beg Untuk Murid PraSekolah

Suka dengan reka bentuk yang simple dan warna yang ceria. Saiz bag pun sedang molek sesuai & selesa untuk Raudah galas ke sekolah.

Berat beg hanya 600gram sahaja. Sesuai untuk jagaan harian dan murid prasekolah.

 

 

pilihan-design-bag-swan


2) 9 Pilihan Warna & Corak Menarik

Oleh sebab Raudah memang sukakan Unicorn sejak kecil lagi jadi aku dah tak pandang corak lain. Selain Unicorn, tersedia juga corak Bear, Love, Crab, Pink, Blue, Yellow, Dinasour dan Star.

Semua corak dan warna sesuai untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan.

3) Beg diperbuat daripada fabrik berkualiti dan jahitan yang kemas serta straps bahu yang selesa dan tebal.

4) Rasa special sebab boleh tempah khas tulis nama dekat beg dan tak risau beg hilang atau pun tertukar dengan kawan satu kelas. Kalau tak mahu personalised nama pun boleh.

reflective-material-school-bag

5) Suka dengan ciri istimewa bag SWAN ni sebab ada ‘reflective material’ di bahagian straps yang berfungsi bila berada di persekitaran yang gelap.

6) SWAN Malaysia juga beri waranti kerosakan beg selama 6 bulan mengikut terma dan syarat. 

 

Jika berminat nak dapatkan Beg Sekolah SWAN Easy Pac, boleh dapatkan di Kedai Rasmi Shopee SWAN. 

 

Kesimpulan

Semestinya dengan adanya beg sekolah yang cantik, terpampang nama di beg, nampak mewah akan menaikkan lagi semangat anak-anak mahu ke sekolah.

Untuk ibu bapa yang mencari beg untuk anak-anak yang baru mula nak bersekolah, boleh hadiahkan SWAN Bag Easy Pac with Personalisation ni.


4 Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

  1. Balasan
    1. canggih dah beg budak-budak zaman sekarang

      Padam
  2. Swan.. daripada zaman saya sekolah lagi memang best dan stylo.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 70 tahun dalam pasaran memang jenama dipercayai lah

      Padam

Catat Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Terbaru Lebih lama