Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant Serum Muka Terbaik Untuk Semua

by - June 24, 2019


Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant Serum Muka Terbaik Untuk Semua | Assalamualaikum. Kalau korang sedang mencari serum muka terbaik untuk merawat kulit muka yang bermasalah dan risau kalau serum tu tak sesuai dengan kulit korang yang sensitif, apa kata korang cuba Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant. Apa yang best tentang Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant ni ialah ianya sesuai untuk semua jenis kulit tau. Diperbuat daripada bahan semulajadi, bebas SLS, Paraben, bebas pewangi dan juga telah mendapat GMP certification uols. Rupa-rupanya serum ni juga boleh dipakai di badan selain daripada kulit muka tau.


Isi Kandungan Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant

Sebelum aku explain lebih tentang kelebihan Antioxidant Serum, jom aku terangkan apa bahan utama Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant ni. Ianya diperbuat daripada;

Aqua, Niacinamide, Glycerin, Trehalose, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Yeast beta glucan, Sodium Acrylates Copolymer, Sorbitan Caprylate, Panthenol, Lecithin, Tocotrienols, Calendula Officinalis Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Propanediol, Benzoic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate

  • NO Sodium Lauryl Sulfate
  • NO Sodium Laureth Sulfate
  • NO Animal Derivatives
  • NO Mineral Oil
  • No Alcohol
  • NO Harsh Detergent
  • NO Artificial Colours
  • NO EDTA
  • NO Propylene Glycol
  • NO Synthetic Fragrance 


Fungsi Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant

  1. Membaiki tekstur kulit agar lebih sihat, segar, anjal dan tona lebih sekata.
  2. Memudarkan bintik-bintik hitam, parut, jeragat kesan daripada pigmentasi.
  3. Mengecut, merawat dan menghilangkan kesan jerawat.
  4. Memperbaiki kesan sunburn, lebam bawah mata.
  5. Mengecilkan pori-pori kulit.
  6. Melembapkan dan menghidrasi kulit.
  7. Membantu melambatkan kesan penuaan
  8. Melicinkan dan mencerahkan kulit.


Cara Penggunaan Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant

Digalakan untuk pakai dua kali sehari selepas mandi. Aku selalu pakai pagi dan juga malam semasa muka tengah fresh bila bangun tidur dan pakai sebelum masuk tidur.


Pengalaman Menggunakan Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant

Aku suka apply Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant sebelum aku pakai foundation. Bila dah siap make up nampak kemasan make up tu jadi cantik dan berseri je. Itu pada pandangan mata aku sendiri la. Lagi satu, sejak aku amalkan apply serum ke muka sebelum pakai foundation yang full coverage, bila nak remove make up memang mudah sangat. Tak perlu tonyoh beria macam sebelum ni. Bertambah suka la aku. Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant ni bagus sebab dia cepat meresap dan tak rasa melekit bila pakai. Suka pegang kulit muka sebab rasa anjal. Cuma serum ni tiada bau wangi tau, dia bau Olive je. Lagi satu, sifat patriotik dalam diri aku ni tinggi, bila tahu Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant produk buatan Malaysia memang aku gembira la. Bangga siot. Malaysia Boleh!


Harga Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant

Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant datang dengan dua saiz iaitu 10ml (RM49.00) dan 30ml (RM97.00). Untuk urusan pembelian dan apa sahaja pertanyaan berkaitan Sanny & Joleen Lifestyle Serum Antioxidant boleh lah jenguk mereka di laman sesawang dan juga media sosial Sanny & Joleen.
Website

Facebook

Instagram

You May Also Like

0 Comments

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.