Kumpul Piring Batik Safi Raya Kau Hijau Limited Edition 

Baru-baru ni aku terima PR Kit Safi Gift Box sempena kempen Safi Raya Kau Hijau untuk tahun 2021. Jenama Safi ni memang dah lama ada di pasaran dan terkenal dengan kepelbagaian produk penjagaan diri lengkap untuk seisi keluarga dan semestinya halal.

Aku memang pengguna produk Safi tegar sejak anak dara lagi sebab harga produk dia yang mesra poket dan berkesan untuk kulit aku. 

Lagi satu, produk Safi ni memang senang sangat nak cari dekat mana-mana jadi mudah tak risau kalau habis stok.




Alhamdulillah dah banyak kali juga aku cerita tentang kolaborasi bersama Safi dalam blog ni. 

  1. Review SAFI Expert Solution
  2. Review Losyen Pencerah Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion
  3. Review SAFI Hydra Glow
  4. Review Syampu SAFI Shayla


Mana-mana produk yang aku terima, aku cuba dan sedaya upaya untuk sampaikan maklumat dengan berikan review yang mudah pembaca nak faham.

Cuma aku juga nak ingatkan, antara salah satu perkara penting bila memilih produk penjagaan wajah mahupun badan kena tahu isi kandungan dan kena faham jenis kulit kita. Bila tak kenal kulit sendiri, sebab tu wujudnya produk tak serasi atau produk tak beri kesan yang di inginkan.

Kena pilih produk yang betul.


Raya Kau Hijau bersama SAFI

Dah tak lama kan kita nak puasa kan? Perasaan teruja nak berpuasa & sambut raya tu membuak-buak sebab keadaan rasanya dah semakin baik hari demi hari. Syukur kes Covid semakin terkawal. 

Moga tahun ni kita berpeluang untuk pulang ke kampung berhari raya. Jom lah doa. 

Apa pun kesihatan perlu sentiasa dijaga, rangkaian penjagaan diri Safi jangan dilupa ya. PR Kit Safi Gift Box yang aku terima ni mengandungi Safi Shower, Safi Handwash, Safi Micellar Water dan juga Safi Rania Gold Day Cream.



Set lengkap untuk aku guna untuk sambut raya tahun ni. 

Safi Shower & Safi Handwash untuk membersihkan & melindungi diri, Safi Micellar Water pula untuk menghilangkan solekan dari muka & Safi Rania Gold Day Cream untuk pastikan kulit muka sentiasa lembap dan terjaga.

Kumpul Piring Batik Sempena Kempen Safi Raya Kau Hijau

Berbalik kepada kempen Safi Raya Kau Hijau, bermula sekarang Safi menawarkan hadiah piring batik Safi edisi terhad dengan setiap pembelian RM40 & ke atas mana-mana produk Safi. Ada tiga corak batik yang cantik untuk dimiliki.




Korang boleh dapatkan di kedai yang mengambil bahagian dan kumpulkan ketiga-tiga reka bentuk hari ini juga.

Tak sangka aku suka pinggan corak batik tu. Cantik pula bila diletakkan makanan dan dihidangkan untuk tetamu. Okey sangat kalau kumpul ke tiga-tiga corak. Jadi jangan lepaskan peluang ya.

Untuk keterangan lanjut boleh rujuk Instagram SAFI Malaysia




#SafiRayaKauHijau

#SafiMy

2 Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

  1. Cantiknya pinggan. klasik pada corak moden pada warna.

    BalasPadam
  2. anak2 sy suka guna produk Safi kerana halal.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Terbaru Lebih lama