Shopping Kasut Raya di Button & Pastel

raya baby 2018

Assalamualaikum,

Eh pejam celik pejam celik dah tak lama lagi nak masuk Bulan Ramadhan, lepas tu Syawal. Hai cepatnya masa berlalu. Ramai kenalan dah up status dekat media social sibuk ganti puasa dan mencari warna tema untuk raya. Awak-awak dah buat pilihan ke? Tahun ni akak macam berkenan warna purple la pulak. Warna apa yang jadi trend 2018 ni ye? 

Seller baju raya, biskut raya semua dah pulun promot barang masing-masing. Baguslah, beli awal settle awal tidak la pening nak buat semua saat akhir. Tahun ni akak teringin nak bakar biskut sendiri then baju Raya macam nak recycle je tahun-tahun sudah. Banyak lagi baju yang baru pakai beberapa kali je. Macam membazir la pulak kalau beli baru. 

viral 2018
Tahun ni excited sebab in sha Allah kalau dipanjangkan umur merasa la Raya berlima. Persiapan anak-anak akak dah start cari dah pun. Untuk abang dan kakak rasanya tak ada masalah. Untuk baby Airis; tinggal cari baju je. Alhamdulillah Baby Airis dapat sponsor kasut comel dari Button & Pastel. Terima Kasih. Nasib la Button & Pastel ni hanya buat kasut kait untuk baby je kalau tak dah minta sponsor baju raya akak sekali. 
kasut kait
Masa sesi mencuba kasut hari tu dah terbayang Baby Airis pakai gaun dan headband. Mesti comel. Kalau berkenan nak jadikan kasut raya untuk si comel anda, boleh la follow 

atau whatsapp terus ke 011-6077 5041

raya Kasut-kasut yang dikeluarkan oleh Button & Pastel ni adalah merupakan pre order ya. Maksudnya kasut akan dibuat lepas awak setuju nak beli dan buat pembayaran.  Untuk design boleh refer dekat page Instagram dan Facebook mereka. 
baby shoes

Cara mudah nak tempah: 

Screenshot design pilihan – whatsapp detail (design, size, bukti pembayaran) – tunggu kasut baby anda siap.

Tunggu apa lagi jom shopping kasut raya. 

baby shoes 2018




3 comments:

  1. comel2 belaka rekaan kasut bayi tu..

    Jom sertai giveaway yg sdg berlangsung di blog Abam Kie? Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2018/04/spm-result-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Cutenyaaaa :) Lawa betul warna hehe.

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.