Berjaya Masak Takoyaki di Sushi King


Assalamualaikum. 

Last celebration birthday di usia 32 tahun adalah dengan geng makan Korean office tapi makan di Restaurant Jepun tak lain tak bukan Sushi King. 

Kali ni birthday celebrate di Sushi King Express Jaya One Petaling Jaya. Simple je pun. Kebetulan ada urusan di bank masa lunch terus lah ke sini.

Sebelum tu singgah beli Kek Favourite di Just Heavenly Café beli mesti tak menyesal. Beli Red Velvet dan Cheese Cake. Harga agak mahal tapi berpatutan dengan rasa dia yang cukup lengkap.


Then bila masuk Sushi King kami teringin nak makan Takoyaki. Paling best boleh masak sendiri. Masa ni dah start ragu-ragu pandai ke nak buat jadi dia bulat-bulat. 


Terus dari excited jadi nervous. Masa order tak fikir sangat. Ahhahaha. Hamik kau.

Kami amik spicy seafood for filling. Dan kami juga order sushi lain. Penuh la meja makan. Sampai tolak-tolak suh kawan habiskan. Oh nak masak tu ada la manual dia tunjukkan. Dan super mudah ok. tak yah la risau. Excited je bila buat terus jadi.



Terima kasih kawan-kawan yang masih nak celebrate birthday aku walau dah masuk bulan December pun. Salah satu kenangan yang seronok di ingat pada masa hadapan. In sha Allah.


0 comments:

Post a Comment

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.