Ruangan Comment Hilang - www.rodiahamir.com

Love to talk about my Life, Food, Recipe, Parenting, Beauty, Entertainment , & Travel

Breaking

Home Top Ad

Dec 9, 2017

Ruangan Comment Hilang

Assalamualaikum,

Alahai sedihnya. Baru perasan yang dekat blog aku ni setiap entry tak boleh nak letak comment akibat aku salah setting/ tak perasan setting aku letak Google+ setting. Kalau set Google+ memang comment box yang biasa tu tak akan appear.

Dah dua orang blogger tegur pasal comment box ni. Tapi aku masih gagal nak cari tutorial yang aku boleh refer dan baiki. Im so sad.

Dah follow blogger tips pun macam kat bawah ni, tapi kenapa tak keluar jugak? salah template ke? huwaa.. sesiapa minta tolong.

dan lepas aku baca banyak-banyak tutorial kebanyakkan comment because current template yang digunakan ada ter remove/hide comment punya ruangan. Aduhai.

Ada yang bagi 7 cara dan last sekali dia nasihatkan tukar jela template sebab itu punca utama. adoi hai. nyampah la begini.

Berehat sekejap



No comments:

Post a Comment

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.