Selamat terima Hadiah give away dari Sis Gee

Assalamualaikum,

Ya Allah lamanya peram entry ni. 
Ni gara-gara mood nervous menunggu baby nak keluar.

Hari tu lepas confirm kan alamat untuk post hadiah, terus bercuti duk dekat rumah je.
Sengaja suruh pos ke alamat office.

Baru-baru ni baru berkesempatan nak masuk office submit surat tunjuk sebab baru dapat tengok hadiah daripada Sis Gee.

Yeay.

Alhamdulillah. Saya menang : porch bag, key chain dan fridge magnet Penyu.
Suka ke semua sekali. kalau nama nya hadiah siapa yang tak suka kan?

Semoga Sis Gee dimurahkan rezeki dan aku pun berpeluang nak buat Give Away in future.
Jom jenguk blog Sis Gee kat sini sebab dia suka berkongsi ilmu dan juga rezeki. 



6 comments:

  1. Hai assalamualaikum done follow blog akak

    ni link blog saya rabiadawiyah21.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih follow, akak menyusul selepas ini

      Delete
  2. tahniah sis.. best la dpt hadiah.. sape tak suka kan walau sekecil kecil hadiah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. betul tu as long as nama nya org beri lagi la happy

      Delete
  3. Tahniah sis. bestnya dapat hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best, ni time kita menerima, in sha Allah time kita pula memberi nanti

      Delete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.