Assalamualaikum,

Ya Allah lamanya peram entry ni. 
Ni gara-gara mood nervous menunggu baby nak keluar.

Hari tu lepas confirm kan alamat untuk post hadiah, terus bercuti duk dekat rumah je.
Sengaja suruh pos ke alamat office.

Baru-baru ni baru berkesempatan nak masuk office submit surat tunjuk sebab baru dapat tengok hadiah daripada Sis Gee.

Yeay.

Alhamdulillah. Saya menang : porch bag, key chain dan fridge magnet Penyu.
Suka ke semua sekali. kalau nama nya hadiah siapa yang tak suka kan?

Semoga Sis Gee dimurahkan rezeki dan aku pun berpeluang nak buat Give Away in future.
Jom jenguk blog Sis Gee kat sini sebab dia suka berkongsi ilmu dan juga rezeki. 



6 Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

  1. Hai assalamualaikum done follow blog akak

    ni link blog saya rabiadawiyah21.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih follow, akak menyusul selepas ini

      Padam
  2. tahniah sis.. best la dpt hadiah.. sape tak suka kan walau sekecil kecil hadiah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih. betul tu as long as nama nya org beri lagi la happy

      Padam
  3. Tahniah sis. bestnya dapat hadiah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best, ni time kita menerima, in sha Allah time kita pula memberi nanti

      Padam

Catat Komen

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Lebih baharu Lebih lama