Menang Electronic Steam Sterilizer ~ Lunavie dari Butik Ibu Manja Gombak

Assalamualaikum,

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia nampak di blog entry. Permulaan yang baik untuk 2018. Rezeki baby dalam perut. Dapat hadiah dari Butik Ibu Manja Gombak. Terima kasih atas hadiah ni. Dapat Electronic Steam Sterilizer ~ Lunavie & Baby Swaddle yang cute.

Khas untuk mereka Yang mencari barang keperluan ibu semasa berpantang dan baby boleh datang ke Butik Ibu Manja Gombak. Semua lengkap kat situ, harga pun berpatutan. Puas hati. Macam-macam ada. berbaloi-baloi.





Mulanya agak terperanjat admin Butik whatsapp yang aku terpilih jadi pemenang yang di pilih oleh Owner butik tu sendiri. dalam tak percaya tu gagahkan diri pergi collect hadiah. Alhamdulillah. 





Ni lah rupa steam sterillizer yang aku menang tu. TAka sabar nak rasmikan. 


6 comments:

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.