Music Video Lagu Raya Hael Husaini- Bersyukur Seadanya Kelakar Gila

By Rodiah Amir - May 26, 2019

Music Video Lagu Raya Hael Husaini- Bersyukur Seadanya Kelakar Gila | Assalamualaikum. Selamat Hari Raya guys. Wah awal kan? Sebenarnya aku baru lepas tengok muzik video Hael Husaini. Memang buat hal la dia ni. Kelakar gila. Nak mampos aku gelak depan laptop. Kreatif la weh idea dia. Geram je aku tengok penari-penari dia. Kalau depan aku mesti aku join sekali. Hahahhaa. 

Music Video Lagu Raya Hael Husaini - Bersyukur Seadanya
Music Video Hael Husaini - Bersyukur Seadanya 

Music Video Hael Husaini - Bersyukur Seadanya Kelakar Gila

Sekarang tengah top dekat YouTube dan aku harap dapat trending jadi no 1 hendaknya. Lirik dia pon bagus, ada mesej. Pendek kata pendekatan dia nak suruh anak muda suka lagu Malaysia bagi aku berjaya. Lagu fresh, lirik ada nilai, catchy. Lepas ni mesti ada challenge menari sambil pegang ayam. Tak pun ada la pegang binatang lain nanti. Kucing ke. Orang Malaysia kan kreatif. 

Lagu Raya Hael Husaini- Bersyukur Seadanya Kelakar Gila
Music Video Hael Husaini - yang ni legend

Bersyukur Seadanya Kelakar Gila
Music Video Hael Husaini - lawa gituh

Semoga semakin ramailah artis Malaysia melahirkan lagu-lagu berkualiti, yang beri mesej dan pengajaran yang baik dna paling penting tak perlu model perempuan yang seksi untuk buat sesuatu lagu tu popular. You Go Hael Husaini!



Lirik Lagu Raya Bersyukur Seadanya

VERSE1
Wahai Semua insan
Takbir berkumandang akhir Ramadhan
Bersiap sedia
pulang ke desa
menyambut raya

Wahai semua insan
Berjabat tangan bersama semua
pinta ampun maaf
pada mereka
jernihkan sengketa

PRECHO
Hati gembira 
berjumpa semua sanak saudara 
pagi raya

Sedih terasa
mengenang pada insan yang dulu 
kini tiada

CHORUS
Selamat hari raya
Selamat hari raya
Sambut sederhana biarlah
Bersyukur seadanya

Selamat hari raya
Selamat hari raya
Bahagiakan keluarga
Bersyukur seadanya

VERSE 2
wahai semua insan
ingat ingat bila nak berbelanja
sedikit tak apa
Barpada pada
bersyukur nikmatnya

PRECHO
Hati gembira 
berjumpa semua sanak saudara 
pagi raya

Sedih terasa
mengenang pada insan yang dulu 
kini tiada

CHORUS
Selamat hari raya
Selamat hari raya
Sambut sederhana biarlah
Bersyukur seadanya

Selamat hari raya
Selamat hari raya
Bahagiakan keluarga
Bersyukur seadanya

Selamat hari raya
Bersyukur seadanya
(Selamat hari raya
Bersyukur seadanya)

Selamat hari raya
Bersyukur seadanya
(Selamat hari raya
Bersyukur seadanya)

CHORUS
Selamat hari raya
Selamat hari raya
Sambut sederhana biarlah
Bersyukur seadanya

Selamat hari raya
Selamat hari raya
Bahagiakan keluarga
Bersyukur seadanya

Bahagiakan keluarga
Bersyukur seadanya

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.