Fabric Perfume Serbaguna Bloomer Queen

Perfume bloomer

Dulu masa bujang pernah juga la hantar baju ke dobi bila sibuk sangat dan tak ada masa nak membasuh. Sebenarnya pemalas lol. Lagi satu masa musim hujan. Bila kain baju tak kering mula la berbau kepam. Tak lalu ok. tahu kepam? Ala bau hapak tu.

Paling syiok bila cium bau baju yang lepas dobi basuh lepas tu lipat comel-comel. Terharu sangat. Feeling anak orang kaya macam drama TV3 pukul 7 tu, scene baju dibasuh oleh orang gaji. hahhahah ok berangan. Ha dapat bayangkan tak wangi baju tu macamana? Akak suka ok, ketagih.

Tapi sekarang dah bekeluarga dengan anak tiga sila la simpan impian hantar ke dobi. Koyak poket suami nak membayornya. Nak jimat kan? so kena la bijak basuh sendiri. Lepas tu kalau nak feeling bau dobi yang dirindui, kak Diah cadangkan guna Bloomer Queen – Fabric Perfume ni. Confirm terjatuh hati dengan bau dia.

Bestnya Bloomer Queen ni selain menghilangkan bau tidak enak, bau dia juga tahan lama tau dan anda akan berasa segar sepanjang hari. Jangan ragu-ragu dengan kandungan yang terdapat di dalam fabric perfume ni sebab ianya dijamin Halal dan merupakan produk Bumiputera. Dengan harga hanya RM18 sebotol (500ml) boleh lah dapatkan dari Kak Ada

Trusted Seller Bloomer Queen
Sila Whatsapp Segera
~ Kak Ada 012-5393985 ~

Yang paling best product ni serbaguna..semua tempat bole sembur tau.

FABRIC PERFUME dirumus khas untuk:

🏵 Untuk Wangian Toto / Cadar / Comforter / Blanket
🏵 Untuk Wangian Carpet / Sejadah
🏵 Untuk Wangian Sofa
🏵 Untuk Wangian Langsir
🏵 Untuk Wangian Baju (bg menghilangkan bau hapak/ lembap)
🏵 Untuk Wangian Baju2 / Tudung / Selendang / Telekong
🏵 Untuk Wangian Kasut (bg menghilangkan bau kepam)
🏵 Untuk Wangian Kusyen Kereta
🏵 Untuk Wangian Bilik Tidur / Ruang Tamu

Agak-agak perfume badan dan habis kau sembur jela Bloomer Queen ni. Wangi jugak. Lol.


1 comment:

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.