Original Miniature Perfumes dari Enrose Collection by Mawar

Perfumes Panas

Assalamualaikum

Perhatian kepada mereka yang sukakan benda kiut miut dan wangi WAJIB baca sampai habis.
Akak nak kenalkan Original Miniature Perfumes (dab on) - For HER/HIM khas dari Enrose Collection by Mawar yang didatangkan dalam size yang super duper senang nak bawa ke mana-mana terutama nak pergi travel. Korang kena ada perfume ni atleast satu sebab senang je nak campak dalam handbag.

Selalu perempuan lah ada masalah nak pilih perfumes apa nak pakai, sebab siapa yang sejenis perangai macam akak kena tengok mood dan hari nak pakai bau yang mana satu. Complicated sungguh. Tak kan nak bawa semua perfume besar gajah sumbat dalam beg kan?

Kenapa kena pilih Miniatures perfume ni?

🌷Miniatures are loved by everyone
🌷Are best for traveling since you can simply carry them by the pocket or place it in your purse easily 🌷On standard usage, it may last up to 60 days
🌷Miniature is original & authentic made by the same original manufacturer in miniature size
🌷It retains the looks and shapes of the original standard size perfume but in a smaller form

Harga mampu milik dan pastinya ORIGINAL ya, bukan inspired by. Paham kan beza dua tu?

Price range between RM40 to RM55 (exclude postage)
Postage rate --> SM: RM8.30 / SS: RM12.50
Postage time --> Every MONDAY and THURSDAY

Selain dari beli dan pakai untuk kegunaan diri sendiri, perfumes ni juga sesuai dijadikan hadiah untuk yang tersayang. Nak tahu lebih lagi or nak beli boleh contact or follow je facebook dan Instagram Enrose Collection by Mawar. Detail semua ada kat bawah.

Perfumes Panas

Siapa kami?

🌷We are 100% trusted seller
🌷All miniature perfumes are guaranteed to be 100% ORIGINAL or MONEY BACK GUARANTEE!
🌷Shop with confidence
Jom visit FB: Enrose Collection by Mawar/ IG: @enrose_collectionbymawar untuk original miniature perfumes yang cute-miut

🌷 To order --> 017-6188648 (Whatsapp only)

Oh ya Mawar ada mentioned Wangian paling hot untuk Wanita ialah: Chloe Fleur de Parfum, Marc Jacobs Daisy Dream, DKNY be delicious, Coach for women and Laph Lauren Midnight Romance 

Dan untuk lelaki pula adalah CK one n Polo. 


Perfumes Panas

So cepat-cepat contact Kak Mawar ok.


2 comments:

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.