Cara buat Best Nine Instagram 2018

Cara buat Best Nine Instagram 2018 | Dah masuk bulan terakhir setiap tahun untuk siapa yang aktif di Instagram mesti tak lepaskan peluang nak buat Best Nine Post untuk Instagram kan? Sama la dengan Diah bila tengok orang dah mula upload masing-masing punya Best Nine mula la nak buat juga. Dah ada yang buat ke?

Apa Best Nine Instagram ni? Best Nine adalah 9 gambar yang dipilih daripada gambar-gambar yang kita upload di Instagram kita sepanjang tahun 2018. Kiranya hanya 9 gambar yang terpilih tu dapat paling banyak engagement daripada followers kita dari segi likes dan juga comments. 

Tak wajib pun buat. Heehehehhe. Untuk suka-suka sahaja.

Buat Best Nine 2018

Mudah sangat nak buat Best Nine sebab tak perlu download app atau kena register pun. caranya ialah:

#1 Pergi ke website ini https://2018bestnine.com/

Best Nine Instagram 2018
2018bestnine.com/

#2 masukkan Instagram username anda dan tekan Get

#3 Sila tunggu dan bersabar serta berdoa semuanya selamat. Ok tipu hahahha. 
Lepas beberapa minit kalau web tak jem sekejap je dia generate Best Nine 2018 anda.  

Cara buat Best Nine Instagram 2018
Bersabar dan terus bersabar
Dan kemudian terhasil lah Best Nine 2018!
yeay lompat bintang.

Best Nine Instagram 2018 Rodiahamir
Best Nine 2018 Rodiahamir

Lihat lah Best Nine Diah dimonopoli oleh gambar makanan. Dah kalau sejenis suka makan memang itulah yang asyik di upload dekat instagram. Tidak gitu?

Selesai. Selamat mencuba.

Post a Comment

7 Comments

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.