Perkara Menarik Tentang Shopee 10.10 

Guys aku teruja nak kongsi yang Shopee 10.10 kembali lagi. Memang Shopee ni tak pernah bosan nak buat sale agaknya. Kalau sebelum ni dah ada 9.9 Shopee Sale, sempena bulan Oktober Shopee tawarkan lagi sale Shopee kebabom 10.10.

Apa yang best tentang Shopee 10.10 wahai rakan sekalian? Meh aku terangkan.

Sale ni dah mula hari ni tau, 29 September sehinggalah tarikh 10.10 tu nanti. kalau korang dah biasa shopping dekat Shopee mesti familiar dengan Shopee Free Shipping, special deal, voucher dan Shopee Coins kan?

Shopping  Di Shopee.com.my

Shopee 10.10 Brand Festival

10 Perkara Menarik sempena Shopee 10.10 Brand Festival

Tarikh 10.10 dah menjadi satu tarikh istimewa untuk Shopee yang menawarkan banyak tawaran menarik untuk kaki shopping & pelanggan setia Shopee.

#1 Daily RM10 Deal
Tawaran harian barang-barang bernilai RM10 ringgit sahaja. Rambang mata sebab berbaloi la beli dengan harga RM10. 

#2 RM10 Free Shipping
Ohoi, korang kena guna free shipping voucher baru dapat shipping cost for free. Minimum pembelian RM10. Berbaloi-baloi kan?

#3 Best Seller
Shopee akan senaraikan barang-barang best seller yang telah terjual

#4 10.10 Specials
Korang kena claim voucher dan guna pada tarikh 10.10 nanti pada waktu yang ditetapkan. Boleh guna voucher untuk produk terpilih untuk kategori fashion, mobile & gadjet, health & beauty, Home & living, moms & kids, automotive & hobbies, computer & gaming, home appliances dan banyak lagi.  

Tiada minimum spending tau. Sila shopping pada 10.10 bermula pukul 12AM – 2AM, 12PM-2PM, dan 8PM – 12AM. Dah boleh buat reminder dekat Shopee app.

#5 Vouchers
Banyak brand dan seller yang offer voucher menarik dan berbaloi. Pilih ikut yang korang nak. Potongan sehingga 30% pon ada.

ADIDAS - Klik Sini 
HUGGIES - Klik Sini
LEGOLAND - Klik Sini


Home & Outdoor Brands Sale Shopee


#6 Featured Collection
Tawaran serendah RM7 untuk barangan hiasan rumah, discount sehingga 75% untuk automotive, tawaran serendah RM30 untuk barang-barang aktiviti lasak, 60% untuk barangan dapur dan banyak lagi la woi.


#7 Buy Malaysia
Kolaborasi Shopee bersama selebriti Malaysia seperti Fyn Jamal, Sarimah Ibrahim, Rozita Che Wan, Linda Onn dan ramai lagi. Bukan tu je, Shopee turut mempromosikan barangan buatan Malaysia dengan hashtag #barangbaikbarangkita

Jom sama-sama sokong produk buatan Malaysia.

#8 Shopee Games
Tak lengkap festival Shopping Shopee kalau tiada Shopee Games. Lebih 10 Milion Shopee Coins untuk dimenangi dan boleh menang coins dan redeem voucher pada pukul satu petang dna Sembilan malam setiap hari.

4 Tip Penting Shopping di Shopee

  1. Pesanan dari aku yang selalu shopping dekat Shopee ni korang please baca review barang yang korang nak beli.
  2. Tengok seller rating, berapa star dan faham betul-betul barang tu di pos dari mana. Kalau oversea kena sabar nak tunggu barang sampai ke tangan korang.
  3. Gunakan fungsi “chatting” sebaik mungkin. Kalau ada persoalan sila jangan segan untuk chat seller dahulu.
  4. Elakan berurusan dengan seller di luar platform Shopee contohnya melalui Whatsapp. Kalau apa-apa penipuan berlaku Shopee tak akan bertanggung jawab. Ramai dah kawan-kawan kena dengan scammer yang menipu dekat Whatsapp. Jadi hati-hati ok.
Akhir sekali pesanan khidmat masyarakat, untuk pelanggan baru di Shopee: Guna code: RODIAHXSHOPEE dapat RM 7 OFF with RM 30 Min Spend for New Customers Only. 
Guna link aku share dekat atas tadi. 


#ShopeeMY1010
#ShopeeMY
#ShopeeBrandsFestival
#shopeeambassador


1 Ulasan

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

  1. Hari ni dah mula kan..mmg tgh survey2 brg kat shopee tuu..heheh

    BalasPadam

Catat Komen

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.

Lebih baharu Lebih lama