Short Trip | Awana Sky Way Genting Highlands

Assalamualaikum,

Sambungan short trip Petik Strawberry di Genting
Teruskan perjalanan selepas lunch dan solat Zuhur ke Genitng Highlands Premium Outlets (GPO)
Motif utama bukan nak shopping tapi nak cuba naik cable car. 

Sengaja park dalam GPO, dan parking tiket tak la mahal sangat. 
Senang dan selamat. 
Kebetulan masa pergi ni cuaca hujan on off. 
Jadi kat atas tu berkabus dan sejuk. 




Masuk je GPO kena menapak beberapa level untuk jumpa kaunter Tiket Awana Sky ni. 
Boleh ikut je signboard senang. 
Ada self service machine tapi panjang juga. 
Ramai nya makhluk nak naik ke atas tu. 
Kalau bawa baby and wheel chair agak tak selesa. 


dah macam kat airport

RM8/way

atas yang sejuk. 

Raudah tidur masa otw naik
Berbaloi pergi kalau niat memang nak naik cable car, nak rasa sejuk. 
Tunggu outdoor game dia siap baru berbaloi pergi rasanya. 
Indoor dia memang meriah macam dulu kala je.