Beri Hadiah Berharga Dari Hati Oleh Printcious Printing

Beri Hadiah Berharga Dari Hati Oleh Printcious Printing | Pernah tak korang hadapi situasi penat mencari dan pilih hadiah tapi tak jumpa yang sesuai? Lepas tu kalau cari hadiah dekat mall pula bosan melangkah dari satu kedai ke kedai yang lain tapi satu pun tak berkenan di hati. Bila dah jumpa korang berkira-kira dan perlu banyak masa nak buat keputusan sebab takut menyesal. Eh macam cakap tentang diri sendiri je lol. 

Kalau dah susah sangat, apa kata korang buat je sendiri hadiah tu. Jangan risau, kerja korang akan jadi sangat mudah sebab dengan adanya laman web printing online, Printcious Printing korang akan dapat beri hadiah yang istimewa hasil kreativiti korang sendiri. 

Printing your Precious Moments
Printing your Precious Moments

Printcious Printing merupakan sebuah kedai Online Gifts Malaysia yang menawarkan pelbagai jenis barang dan juga koleksi menarik untuk korang hadiahkan pada orang tersayang. Apa yang best tentang Printcious Printing adalah korang boleh DIY sendiri hadiah tu siap boleh letak gambar dan customize ikut kesukaan korang. Silap haribulan belikan hadiah untuk diri sendiri. hahahaha

Printing your Precious Moments
Mudah je nak reka hadiah korang sendiri

4 Langkah Mudah Reka Hadiah Anda

Apa yang best di Printcious ni, mereka adalah sebuah platform hadiah yang terbaik untuk korang menzahirkan perasaan kepada insan yang tersayang melalui hadiah yang korang reka. Koleksi yang ditawarkan sesuai untuk lelaki mahupun wanita. Ada banyak pilihan termasuk hadiah yang eksklusif.

Apa yang hanya korang perlu lakukan adalah pilih daripada pelbagai hadiah yang sedia diubahsuai dan hadiahkan untuk rakan-rakan, ahli keluarga anda atau diri sendiri. 4 langkah mudah yang perlu korang buat buat untuk siapkan hadiah adalah seperti di bawah

#1 Pergi ke laman web https://www.printcious.com/my dan daftar sebagai ahli. Banyak manfaat dia dan korang boleh dapat diskaun sehingga 60%. Printcious juga akan berikan baucer pada hari lahir korang. 

#2 Pilih hadiah yang korang nak. Amaran awal! ada banyak sangat hadiah yang boleh buat korang rambang mata. hahaha Korang boleh baca butiran dan ulasan daripada pelanggan-pelanggan yang berpuas hati dengan Printcious (Tips pilih hadiah terbaik)

Pillow Printing as a gift
Boleh tambah gambar dan tulisan

#3 Dah pilih dan boleh mula reka hadiah korang. Macam Diah berkenan nak hadiahkan bantal untuk keluarga. Nak hias dengan gambar-gambar kami sekeluarga. Nak reka pun senang. 

#4 Dah siap reka hadiah korang boleh lah buat pembayaran secara online banking atau cash deposit. Sila simpan resit sebagai bukti bayaran. 

Korang hanya tunggu barang sampai ke rumah. Mudah kan?

Senarai Cadangan Hadiah Printcious:

Bantal / Kusyen
Mug
Puzzles Bergambar
Button Badges
Fridge Magnet
Canvas 
Apron
Rompers
Keychain
Phone Case 
Dan banyak lagi

Tak dapat dinafikan lagi sememangnya Printcious merupakan pilihan yang ideal untuk anda mendapatkan apa jua hadiah tidak kira apa jua hari istimewa anda. Tak perlu keluar, menjimatkan masa dan tenaga sebab semuanya hanya di hujung jari. Jom berikan hadiah sebagai tanda ingatan dan kenangan kepada seseorang.
Printcious Printing
Bantal Diah in the making

Untuk maklumat lanjut sila layari 

Laman Web Printcious Gift -  https://www.printcious.com/my
Facebook Page Printcious Gift - https://www.facebook.com/printcious
Instagram Printcious Gift - https://www.instagram.com/printcious/

Post a Comment

5 Comments

  1. Best benda2 cmni sebab boleh reka design mcm mana yg kita suka kan :)

    ReplyDelete
  2. wah tentu lebih dihargai kalau dpt hadiah personalized mcm ni

    ReplyDelete
  3. cantik kan weih. mek dah mark nak beli apa ni. jemput baca mek punya juga

    http://www.mekyunie.com/2019/01/jom-print-kenangan-di-printciouscom.html

    ReplyDelete
  4. Zumal suka kualiti produk dari Printcious ni

    ReplyDelete
  5. Best² !! Sekarang ni pun dalam proses nak design hadiah tapi blur pula nak pilih apa hehe

    ReplyDelete

Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.

Terima kasih sudi comment.